eyzzah's FotoPage

By: eyzzah roslan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 4-Aug-2007 15:06 Email | Share | | Bookmark
My Obsession

 


Thursday, 5-Jul-2007 06:54 Email | Share | | Bookmark
Hanging Out Buddies

 


Ni lah the best hanging out buddies that i ever had. Aku lebih selesa berkongsi ape yang aku rasa dengan adik-adik aku since abang-abang aku dua-dua dah kawin kan. Tapi, kalau diorang tak kawin pun tak der nye aku nak berkongsi rasa ngan diorang. Kalau kakak lain lah kan. Ni abang kan lain sikit. Ikut kepala diorang je. Tapi, buat masa skrg ni, ni lah the best hanging out buddies. Kak Nina sayang korang tau. Korang sayang saya tak? Muahahahaha. Siti, kalau awak cakap tak sayang, saya tanak belanje cupcakes lagi. Ahakssss. Mengugut lah pulak kan.

Credit Here :


Saturday, 30-Jun-2007 05:29 Email | Share | | Bookmark
Lucky U, Lucky Me

 


Credit Here :




Friday, 15-Jun-2007 03:11 Email | Share | | Bookmark
Mum's Birthday Dinner

 


Credit Kat Bawah ek :



Thursday, 14-Jun-2007 06:56 Email | Share | | Bookmark
Bestfriend Forever

 



Credit Here :



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net